Ateliere Inteligenta Emotionala - duminica 11:00

copii 3ani+

    ************************ SUSPENDAT MOMENTAN *********************


In intervalul 3-6ani, emotiile sunt greu de inteles si gestionat de copii si ei pot reactiona in cele mai ciudate feluri. Acest lucru este dificil de acceptat de catre adulti si din acest motiv, relatia parinte-copil are de suferit. 

Prin atelierele de inteligenta emotionala, copiii descopera sentimentele si emotiile, invata sa le recunoasca si in timp sa le gestioneze. 

Loredana Dobre, psihoterapeut in specializarea Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, creaza un mediu sigur de explorare si acceptare, le ofera jocuri, discuții, activitati interesante si materiale prin care ii incurajeaza sa de descopere fiecare cat de minunat este.
La finalul sesiunii, Loredana va discuta un pic si cu parintele despre observatiile asupra copiilor din timpul activitatilor

De asemenea, pentru copiii mai timizi, organizam sesiuni scurte de 20 min 1la 1 cu Loredana pentru a facilita o acomodare blanda si pentru a prinde incredere. Daca va regasiti in acest caz, va rugam ca dupa inscriere sa ne scrieti un e-mail cu aceasta optiune. 

Atelierele se desfasoara duminica de la 11:00 
Durata: aprox 45min
Numar maxim copii: 12 participanti 
Pret: 250lei abonament 4 sedinte. 
           70lei per sedinta

📍 Adresa este Str Elena Caragiani 20A (COFFERINO Afterschool)


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana in ziua de joi ora 18:00. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare trimis de noi pana pana la termenul stabilit mai sus, consideram ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea inscrierii.

2. Daca aveti abonament si ati confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anuntati maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului  (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de asteptare). Astfel nu vom bifa sedinta ca efectuata. Dupa aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera sedinta efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelier in limita locurilor dinsponibile (sau s-a atins numarul maxim de abonamente posibile pentru  acest atelier si nu mai exista posibilitatea achizitionarii unui abonament), sedinta se va achita in avans conform instructiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit in cursul zilei de vineri in functie de raspunsurile primite de la ceilalti participanti. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada platii pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com conform instructiunilor din mesaj. 

4. Pentru platile in avans, veti primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier. 

5. In cazul in care ati achitat dar nu mai puteti ajunge, trebuie sa anuntati pana maximum sambata ora 18:00 pentru a reprograma pentru saptamana urmatoare (aveti dreptul la o reprogramare). Dupa aceasta ora, sedinta se considera efectuata, nu se mai poate reprograma si banii nu se returneaza.

6. Locurile ramase disponibile dupa exprimarea optiunilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologica inscrierii pe site pentru a minimiza orice neplacere. NU se accepta alta forma de inscriere la acest atelier!
250 lei / persoana

Inregistreaza-te pentru evenimentul

Nume
Prenume
Nume copil
Varsta copil
Email
Numar de telefon
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro