Bébé français - atelier în limba franceză

copii 1-4ani

Atelier în limba franceză care îmbină joacă, povești și muzică. Fiecare sesiune va avea o temă centrală pentru a familiariza copilul cu noțiuni uzuale. 

Teme abordate:
- forme de salut
- forme
- culori
- numere
- animale
- mijloace de transport
- anotimpuri
- familia
- vacanța la mare
- vacanța la munte
- obiecte de vestimentație
- la masă
- obiecte din jurul meu.


Atelierul este gandit si predat de Claudia Bistriceanu, pedagog muzical. A absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti in anul 2000 si de atunci a lucrat in scoli din Elvetia si Romania, predand in limba franceza si romana si are experienta predarii muzicii pentru copii de toate varstele. In prezent colaboreaza si cu liceul francez, Anna  de Noailles si gradinita cu predare in limba franceza Le Carrousel.


Participanți: minim 4 - maxim 9.
Durata : 40-45 min 
Cost: 85lei/ sedinta și 270lei/abonament 4sedințe

Inscrierea se face dand click pe butonul rosu de mai jos si completant formularul de inscriere. Veti primi apoi un mail cu confirmarea cererii de inscriere. Ulterior, cu 1-2 zile inainte de atelier,  va vom contacta prin sms sau whatsapp pentru a va confirma locul la atelier (in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii).


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana la termenul menționat in sms-ul trimis de noi. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare pana la termenul stabilit, considerăm ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea înscrierii.

2. Daca aveti abonament si ați confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anunțați maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului  (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de așteptare). Astfel nu vom bifa ședința ca efectuata. După aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera ședință efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelier in limita locurilor disponibile (sau s-a atins numărul maxim de abonamente posibile pentru  acest atelier si nu mai exista posibilitatea achiziționării unui abonament), ședința se va achita in avans conform instrucțiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit cu o zi inainte de atelier, in funcție de răspunsurile primite de la ceilalți participanți. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada plății pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com conform instrucțiunilor din mesaj. 

4. Pentru plățile in avans, veți primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier. 

5. In cazul in care ați achitat dar nu mai puteti ajunge, trebuie sa anuntati pana maximum ora 18:00 din ziua precedenta pentru a reprograma pentru saptamana urmatoare (aveti dreptul la o reprogramare). După aceasta ora, ședința se considera efectuata, nu se mai poate reprograma si banii nu se returnează.

6. Locurile rămase disponibile dupa exprimarea opiniilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologică înscrierii pe site pentru a minimiza orice neplăcere. NU se accepta alta forma de înscriere la acest atelier!


Poza: Freepik.com
Ziua si ora atelierului:
Sambata 09:30
Miercuri ora 17:00
85 lei / persoana

Inregistreaza-te pentru evenimentul

Nume
Prenume
Nume copil
Varsta copil
Email
Numar de telefon
Data eveniment
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro