VIZIUNE

Dorim să oferim copiilor un spațiu confortabil, bogat în joacă liberă și interacțiuni autentice.

Ne dorim un impact pozitiv în societate, si de aceea ne propunem să dezvoltăm copii puternici și încrezători în propriile forțe.

La afterschool împărtășim valori precum blândețe, empatie, respect, responsabilitate, curiozitate, găsirea de soluții, integrare și acceptare.

Aici cei mici vor găsi echilibrul dintre confortul de acasă, joacă liberă și activitățile educaționale construind instrumente pentru viața de zi cu zi.

Este locul creat special pentru momente minunate împreună cu cel mic, separat sau împreună.

Cui ne adresăm?

Ne adresăm cu drag copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani din cartierul Aviației. La noi, înțelegem că fiecare vârstă vine cu propriile nevoi și provocări, de aceea ne angajăm să oferim un mediu adaptat specific fiecărei etape de dezvoltare. Echipa noastră are în vedere aceste diferențe și creează activități personalizate pentru a sprijini și stimula creșterea și învățarea în funcție de vârstă. Pentru familiile de la școala Herăstrău, oferim servicii de transfer de la școală pentru a face experiența afterschool-ului și mai convenabilă. Însă, suntem bucuroși să primim și copii din întreg Bucureștiul, chiar dacă vin pe cont propriu. Scopul nostru este să oferim tuturor copiilor oportunitatea de a beneficia de un program educativ de calitate și de a se bucura de experiențe valoroase alături de noi.

My image

After School

My image

Cursuri

My image

Scoala de vara

My image
My image
My image
My image
My image
My image
My image
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro