Atelier muzica - Sezatoarea Muzicala

copii 6luni-6ani

Buna.
Eu sunt Claudia si sunt mama a doi baieti si pedagog muzical. Am absolvit Faculatatea de Muzica in anul 2000 si de atunci sunt profesor de pian, voce, flaut si blockflote. Am lucrat in scoli din Elvetia si Romania si am experienta predarii muzicii pentru copii de toate varstele.

Tuturor ne place sa ascultam muzica. Desi e mai greu de invatat sa cantam, la un instrument sau cu vocea, multi copii si-ar dori sa invete. Copiii sunt foarte deschisi la experiente care le imbogatesc viata, doresc sa invete sa faca, in particular, muzica.

Ce aduce muzica in viata unui copil? O activitate placuta, care ii da incredere in sine, care cere dezvoltarea atentiei, concentrarii, care ii dezvolta coordonarea si creativitatea. Pe termen lung, copiii care fac muzica isi dezvolta o atitudine sanatoasa pentru studiu, indiferent de subiect. Ei inteleg, poate mai bine decat alti copii, ca pentru a face bine ceva e nevoie de exercitiu, de timp, de o atitudine pozitiva fata de munca.


Va invit la un atelier plin de energie si buna dispozitie in jurul muzicii.

Sezatoarea muzicala este adresata copiilor și părinților lor, indiferent de experienta muzicala anterioara întâlnirii noastre.

Vom canta si ne vom acompania cu ceea ce gasim in jurul nostru: plușul preferat, linguri de lemn, castronele, recipiente de diferite dimensiuni sau alte materiale din casa.

Abilitati pe care le dezvoltam: creativitatea, atentia, concentrarea, increderea in sine, rabdarea, indemanarea, independenta, inteligenta emotionala,  miscarea corporala si lucrul in echipa.Cand (te rugam sa iti alegi grupa la care doresti sa te inscrii):
--> Marti ora 10:30
--> Sambata ora 09:30
--> Sambata ora 10:30


Participanti: minim 5 - maxim 7.
Durata : 40-45 min 

Inscrierea se face dand click pe butonul rosu de mai jos si completant formularul de inscriere. Veti primi apoi un mail cu confirmarea cererii de inscriere. Ulterior, cu 1-2 zile inainte de atelier,  va vom contacta prin sms sau whatsapp pentru a va confirma locul la atelier (in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii).
Ziua si ora atelierului:
Marti 10:30
Sambata 09:30
Sambata 10:30
60 lei / persoana