Sezatoare muzicala marti 18:00

copii 6luni -6ani

Acest atelier propune imprietenirea copiilor cu muzica si cu diversele ei ritmuri. 

­čÄÂInvatam sa tinem si chiar sa creem propriile ritmuri folosind elemente de percutie. 
­čÄÂNe jucam condusi de ritmul muzicii prestabilite. Suntem atenti la schimbarile melodiei si le urmam. 
­čÄÂNe imprietenim cu muzica clasica si descoperim frumusetea ei. 
­čÄÂInvatam cantecele noi. 
­čÄÂNe relaxam, radem si ne jucam. 


­čÄ╝ Mesajul pedagogului: 

"Eu sunt Claudia si sunt mama a doi baieti si pedagog muzical. Am absolvit Faculatatea de Muzica in anul 2000 si de atunci sunt profesor de pian, voce, flaut si blockflote. Am lucrat in scoli din Elvetia si Romania si am experienta predarii muzicii pentru copii de toate varstele.

Ce aduce muzica in viata unui copil? 
O activitate placuta, care ii da incredere in sine, care cere dezvoltarea atentiei, concentrarii, care ii dezvolta coordonarea si creativitatea. Pe termen lung, copiii care fac muzica isi dezvolta o atitudine sanatoasa pentru studiu, indiferent de subiect. Ei inteleg, poate mai bine decat alti copii, ca pentru a face bine ceva e nevoie de exercitiu, de timp, de o atitudine pozitiva fata de munca.


Va invit la un atelier plin de energie si buna dispozitie in jurul muzicii."
Participanti: minim 4 - maxim 12.
Durata : 40-45 min 
Cost: 75lei/ sedinta si 250lei/abonament 4sedinte


Adresa: Str Elena Caragiani 20A

Inscrierea se face dand click pe butonul rosu de mai jos si completant formularul de inscriere. Veti primi apoi un mail cu confirmarea cererii de inscriere. Ulterior, cu 1-2 zile inainte de atelier,  va vom contacta prin sms sau whatsapp pentru a va confirma locul la atelier (in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii).


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana la termenul men╚Ťionat in sms-ul trimis de noi. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare pana la termenul stabilit, consider─âm ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea ├«nscrierii.

2. Daca aveti abonament si a╚Ťi confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anun╚Ťa╚Ťi maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului  (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de a╚Öteptare). Astfel nu vom bifa ╚Öedin╚Ťa ca efectuata. Dup─â aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera ╚Öedin╚Ť─â efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelier in limita locurilor disponibile (sau s-a atins num─ârul maxim de abonamente posibile pentru  acest atelier si nu mai exista posibilitatea achizi╚Ťion─ârii unui abonament), ╚Öedin╚Ťa se va achita in avans conform instruc╚Ťiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit cu o zi inainte de atelier, in func╚Ťie de r─âspunsurile primite de la ceilal╚Ťi participan╚Ťi. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada pl─â╚Ťii pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com conform instruc╚Ťiunilor din mesaj. 

4. Pentru pl─â╚Ťile in avans, ve╚Ťi primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier. 

5. In cazul in care a╚Ťi achitat dar nu mai puteti ajunge, trebuie sa anuntati pana maximum ora 18:00 din ziua precedenta pentru a reprograma pentru saptamana urmatoare (aveti dreptul la o reprogramare). Dup─â aceasta ora, ╚Öedin╚Ťa se considera efectuata, nu se mai poate reprograma si banii nu se returneaz─â.

6. Locurile rămase disponibile dupa exprimarea opiniilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologică înscrierii pe site pentru a minimiza orice neplăcere. NU se accepta alta forma de înscriere la acest atelier!
Ziua si ora atelierului:
Marti 18:00
75 lei / persoana