Atelier de dezvoltare personală pentru femei

adulti

Atelier de dezvoltare personală destinat femeilor, în special mamelor, interesate să se redescopere și să se regăsească pentru a trăi fiecare clipă în mod conștient și cu sens, în acord cu valorile lor din momentul prezent.Aceste femei știu că nu creștem din conversații mărunte, prețuiesc timpul și calitatea lui și sunt pregătite să lucreze cu emoțiile și experiențele lor pentru a da un nou context poveștilor pe care le-au trăit, le-au fost povestite sau pe care vor să le trăiască mai departe.

Acum șase ani, multe luni după ce am rămas în concediul de creștere copil m-am întâlnit mai des cu mama și vecina decât cu prietenele mele de dinainte de a avea copil. Nu este nimic rău în asta, desigur, dar nevoia mea era de un alt tip de experiență. Aveam nevoie de conversații care să hrănească și să stimuleze interesele mele ca persoană, femeie, adult. Faptul că schimbam scutece zilnic era o realitate, nu mai voiam să vorbesc despre asta. Despre ce gătim și cum facem curat nu era și nu este nimic de spus. Ceea ce îmi doream era să vorbesc despre ceea ce simt și să fiu înțeleasă, să vorbesc despre cărțile mele, despre revelațiile mele, despre toate aha-urile vieții de mamă și cum experiența mea de a avea copii a devenit o călătorie în timp către propria-mi copilărie. Asftel că prima regulă în cadrul întâlnirilor mele a fost: fără conversații mărunte. Apoi m-am întrebat unde sunt mamele care gândesc ca mine, vorbesc ca mine, se îmbracă ca mine, isi cresc copiii ca mine? Unde sunt femeile creative, sociabile, intersante dar care se simt și ele singure într-o mare de oameni și cum pot să le aduc împreună?

Aceasta este vocea mea, a femeii de acum șase ani de zile, care a transformat intuiția ei în barcă de salvare și, mai apoi, în profesie.

Atelierul de lucru cu afirmații de dezvoltare este o experiență. Ai nevoie ca inima ta să fie deschisă, să te poți conecta la momentul prezent prin mediație ghidată. Ai nevoie să te întorci către tine, către intuiția ta care este terapeutul tău interior. Astfel, vom călători prin intermediul întrebărilor și al răspunsurilor, vom afla informații despre cele trei nevoi: Conectare – Recunoaștere – Siguranță și vom explora în ce mod aceste nevoi ne-au fost încălcate sau validate. Darul grupului este împărtășirea. Darul meu sunt afirmațiile de specifice etapelor de dezvoltare în care simți că ai nevoie să recrești.

Data: 27 octombrie 2022

Ora: 18:30

Număr limitat de participanți. 

Contribuția ta: 100 de lei.(**)Inscrierea se face pe site (apăsați butonul de mai jos și completați formularul). In urma înscrierii vă vom trimite pe mail detaliile de plată. Confirmarea locului se face după confirmarea plății biletului.
Ziua si ora atelierului:
joi, 27 octombrie ora 18:30
100lei lei / persoana