Yoga mami si bebe

mama si bebe

Evoluăm și creștem armonios doar impreuna. Împreună formăm o comunitate în care ne exprimăm liber și ne acceptăm așa cum suntem. La orele de Baby & Me Yoga sarbatorim mamele și bebelusii: cu emoții nestăvilite, cu rasete și plansete, cu mișcări mai stangace sau mai hotarate. Aici creăm un spațiu în care fiecare mama și fiecare bebeluș pot practica yoga, oricare ar fi starea lor:

💮 fie ca debordeaza de energie și au nevoie sa o elibereze

💮 fie ca servesc masa sau își fac siesta

💮 fie ca dorm sau au nevoie de odihna


Practicand posturi yoga creative și exerciții de respirație și meditație îți poți antrena muschii abdominali și ai spatelui, promovand o postura imbunatatita și o stare generala de sanatate. Orele Baby & Me Yoga te pot ajuta sa iti recâștigi încrederea în sine și sa iti redobandesti echilibrul fizic și emoțional. 


********

Despre mine


Yoga este pentru mine un mod de viata, de cultivare a armoniei din interior spre exterior. Am început aceasta calatorie în Vancouver (Canada) cautând o activitate prin care sa-mi antrenez și echilibrez partea fizica, spirituala și emoțională.


Primul pas spre a deveni instructor l-am făcut în primăvara lui 2017, în Uganda (Africa de Est) unde am absolvit un curs de yoga prenatala. In satul Kassena, practicând alături de femei și copii din Africa și din toata lumea, am descoperit noi semnificații ale învățăturilor yoga și dorința de a le împărtăși comunității in care traiesc.

💮 A trai cu simplitate și cu conștiința de sine.

💮 A zâmbi sincer.

💮 A găsi mulțumire și bucurie în pofida greutăților vieții. 


La sfârșitul lui 2017 am devenit instructor certificat Yoga Alliance (200 de ore in cadrul școlii Semperviva Yoga din Vancouver). In 2018 am obținut certificarea de instructor de yoga pentru copii în cardul aceleiași scoli, iar in 2019 pe cea de instructor pentru mame și copii.


Adresa: Str Elena Caragiani 20A
Ziua si ora atelierului:
miercuri, ora 10:30
60 lei / persoana