Yoga prenatal

adulti

Fiecare sesiune începe cu un subiect privind pregătirea pentru naștere, urmat de o serie de posturi yoga și practici de respirație, și se încheie cu relaxare ghidată; destinate viitoarelor mămici în orice moment pe durata sarcinii, sesiunile de yoga prenatal îmbină exerciții fizice cu exerciții de respirație și meditație, precum și tehnici de relaxare și vizualizare care te pot ajuta să:

⭐ îți menții corpul activ și mobil într-un mod natural și potrivit nivelului tău de energie din fiecare trimestru, ceea ce va avea impact asupra stării tale fizice și emoționale pe toată durata sarcinii, în timpul travaliului și al nașterii, precum și pe perioada recuperării postnatale

⭐ eliberezi tensiunile din zona spatelui și a pieptului pe care le resimțim adesea în timpul sarcinii

⭐ ameliorezi edemul de sarcină - picioarele umflate cu care unele gravide se confruntă

⭐ îți întărești și să îți alungești mușchii de susținere din zona pelviană pentru a menține tonusul și sănătatea perineului

⭐ influentezi poziția bebelușului în scopul promovării poziției ideale pentru naștere

⭐ accesezi propriile tale resurse fizice și de energie pentru a gestiona cât mai eficient și în mod activ perioada de travaliu și naștere

⭐ capeți mai multă energie și în același timp să îți încetinești metabolismul pentru a-ți regăsi calmul și concentrarea

Despre mine - Oana Maria Dan - instructor certificat Yoga Alliance Yoga este pentru mine un mod de viață, de cultivare a armoniei din interior spre exterior. Am început aceasta calatorie în Vancouver (Canada) căutând o activitate prin care să-mi antrenez și echilibrez partea fizică, spirituală și emoțională. 
Astăzi sunt eu însămi mamă și acum știu din experiență directă cât de mult yoga ne poate ajuta să ne menținem sănătoase și echilibrate fizic, mental și emoțional. Doar atunci când găleata sufletului nostru este plină le putem dărui atenție așa cum merită și celorlalți și să-i sprijinim să își umple propriile găleți. 

Primul pas spre a deveni instructor l-am făcut în primăvara lui 2017, în Uganda (Africa de Est) unde am absolvit un curs de yoga prenatal. În satul Kassena, practicând alături de femei și copii din Africa și din toata lumea, am descoperit noi semnificații ale învățăturilor yoga și dorința de a le împărtăși comunității în care trăiesc. 
⭐ A trăi cu simplitate și cu conștiința de sine. 
⭐ A zâmbi sincer. 
⭐ A găsi mulțumire și bucurie în pofida greutăților vieții. 

La sfârșitul lui 2017 am devenit instructor certificat Yoga Alliance (200 de ore în cadrul școlii Semperviva Yoga din Vancouver). În 2018 am obținut certificarea de instructor de yoga pentru copii în cadrul aceleiași școli, iar în 2019 pe cea de instructor de yoga pentru mame și bebeluși.
Ziua si ora atelierului:
joi, ora 11:30
60 lei / persoana