MANIFESTO

Și noi suntem părinți. Și, la fel ca tine, știm cât de dificil este să ne regăsim ritmul. Printre scutece, jucării și somn fragmentat ne zboară des gândul la carieră, la dezvoltare, la relaxare și socializare. Ne dorim să ieșim singuri, dar ne este dor și de fălcuțele care ne așteaptă nerăbdătoare.

Dorim să ne ocupăm de proiecte profesionale, dar ne simțim vinovați ca trebuie sa ne rupem de langa pui. De aceea am creat acest spatiu. Un loc unde poți lucra căteva minute neîntrerupt în timp ce copilul se joacă. Unde poți deschide o carte pe care nu trebuie să o citesti cu voce tare. Unde poți bea o cafea bună în timp ce copilul participă la un curs. Unde poți discuta cu prietenii fără să te simți vinovat că duci copilul într-un loc nepotrivit.

Este locul creat special pentru momente minunate împreună cu cel mic, separat sau împreună.

CE ESTE COFFERINO HUB

My image

O CAFEA AROMATĂ TE VA AȘTEPTA ORICÂND

Fie că ai o discuție interesantă cu prietenii sau te bucuri de cartea preferată, fie lucrezi la un proiect sau te bucuri de zâmbetul copilului tău, cafeaua din boabe proaspăt macinate îți va condimenta momentele speciale.

My image

CONSTRUIEȘTE-ȚI PROIECTELE AICI

Visezi la o carieră frumoasă. Știm și încurajăm asta. Când părintele face ceea ce îi place, se simte fericit și împlinit și transmite asta copilului. Acum poți bifa task după task în locul special amenajat, în timp ce copilul tău se bucură de spațiul de joacă.

My image

TE SIMȚI CA ACASĂ

Aici găsești cam tot ce ai avea nevoie pentru tine și copilul tau: Sisteme de purtare, 2 spații de schimbat scutecul, scaune de masă, bavete de unică folosință, pompă de sân și biberoane, lingurițe bebeluși, balansoare pentru cei mici, olițe și reductoare, spațiu alăptat.

My image

GUSTĂRI MEREU SĂNĂTOASE

Partenerii noștri prepară cu multă atenție gustările delicioase. Fie ca îți este un pic foame sau ai poftă să te răsfeți cu ceva dulce, nu trebuie să te gândești la siluetă: dulciurile sunt fără zahăr, gustările conțin cele mai bune ingrediente.

My image

IUBIM CĂRȚILE ȘI CITITORII

Avem o cameră dedicată lor și vă invităm să o vizitați. Puteți citi în timp ce savurați o cafea sau o puteți lua acasă. Colecția este variată și pentru toate vârstele. Avem o cameră dedicată lor și vă invităm să o vizitați. Puteți citi în timp ce savurați o cafea sau o puteți lua acasă.

My image

ÎNVĂȚĂM ȘI NE JUCĂM

La CAFERINO învățăm lucruri distractive și ne jucăm învățând. Cursuri de limbi străine, construcții și meșterit, sport, teatru, lectura și pictura sunt doar câteva dintre opțiuni. Adulții se pot bucura și ei de întâlniri pe diverse teme fie ca sunt pentru dezvoltare personală sau profesională.

My image

ÎMPREUNĂ AVEM GRIJĂ DE COMUNITATE

Ne dorim să avem un impact pozitiv în societate, de aceea participăm activ în campanii umanitare și ajutam pe cei care au mai multă nevoie. Avem grijă de planeta noastră și susținem micile afaceri locale. Avem grijă de planeta noastră.

My image

Regulile casei

My image

Măsuri covid

My image

Proiecte sociale

My image
My image
My image
My image
My image
My image
My image
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro