Qwan Ki Do - atelier de arte martiale copii

copii

În fiecare zi ne definim personalitatea prin acțiunile pe care le desfășurăm. Aceste acțiuni dau o anumită nuanță atitudinii noastre, în funcție de direcția în care vrem să acționăm. În același timp, ele sunt și fundamentul percepției celorlalți asupra noastră.

 Astfel, dacă acțiunile noastre au la bază o serie de principii corect gândite și acceptate, ce ne reprezintă, acestea devin ghidul nostru spre o viață mult mai echilibrată: „Omul este suma actiunilor sale, a ceea ce a facut, a ceea ce poate face. Nimic altceva.” (Mahatma Ganghi)


🥋 Instructor: Huan Su Oana Gligor(Petriman), centura neaga - Club Sportiv Trung Dung Dao - Calea Armoniei 


✨ Oana Petriman este si un terapeut valoros cu experienta de peste 15 ani in consiliere, terapie si sport. Este creatorul mai multor proiecte de dezvoltare persoanala implementate cu succes in gradinite si scoli. ⏳ Durata: 50 min
🎫 Pret: 250lei/abonament 4 sedinte ; 75lei/sedinta
👬 Atelierul se desfasoara cu minimum 5 copii si maximum 10 copii. 

Adresa: Str Elena Caragiani 20A


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana la termenul menționat in sms-ul trimis de noi. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare pana la termenul stabilit, considerăm ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea înscrierii.

2. Daca aveti abonament si ați confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anunțați maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului  (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de așteptare). Astfel nu vom bifa ședința ca efectuata. După aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera ședință efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelier in limita locurilor disponibile (sau s-a atins numărul maxim de abonamente posibile pentru  acest atelier si nu mai exista posibilitatea achiziționării unui abonament), ședința se va achita in avans conform instrucțiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit cu o zi inainte de atelier, in funcție de răspunsurile primite de la ceilalți participanți. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada plății pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com conform instrucțiunilor din mesaj. 

4. Pentru plățile in avans, veți primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier. 

5. In cazul in care ați achitat dar nu mai puteti ajunge, trebuie sa anuntati pana maximum ora 18:00 din ziua precedenta pentru a reprograma pentru saptamana urmatoare (aveti dreptul la o reprogramare). După aceasta ora, ședința se considera efectuata, nu se mai poate reprograma si banii nu se returnează.

6. Locurile rămase disponibile dupa exprimarea opiniilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologică înscrierii pe site pentru a minimiza orice neplăcere. NU se accepta alta forma de înscriere la acest atelier!
Ziua si ora atelierului:
miercuri, ora 17:00
75 lei / persoana