Atelier pictura

copii 5ani+

Copilul tău pictează, ,,mâzgălește" caietele și pereții sau este foarte atras de culori și adoră să creeze? Ajută-l să-și elibereze artistul din el!

  Înscrie-l la acest curs de pictură! Împreună cu mine, Oana, absolventă de arte plastice, va învăța pas cu pas să deseneze, să picteze și să viseze!

  Ne vom exersa creativitatea, iar cu ajutorul baghetelor magice, creionul și pensula, vom crea lumi fantastice! Ne vom distra, explorând cu mânuțele noastre minunatele tehnici ale picturii! Ideile inedite vor fi încurajate, iar copiii vor prinde aripi spre tărâmul imaginației.....Așa că invit micul artist, la un atelier de pictură!

Obiectivele cursului: 
•	Stimularea creativității
•	Redarea formelor 
•	Redarea și învățarea culorilor
•	Folosirea și recunoașterea elementelor de limbaj plastic
•	Însușirea noțiunilor limbajului plastic
•	Dezvoltarea simțului cromatic
•	Explorarea tehnicilor de lucru
•	Stimularea coordonării ochi-mână 
•	Scop recreativ 

   
-INSTRUCTOR-

   Bună, mă numesc Oana-Teodora Iorga sunt licențiată în Pedagogia artelor plastice și decorative și absolventă a programului masteral Strategii de creație în pictură din cadrul Universității Naționale de Arte din București. Îmi place să lucrez cu copii și să văd cum din mânuțele lor ies adevărate opere de artă.
  Consider că un copil care are parte de educație plastică timpurie, va deveni un adult încrezător și creativ!


Participanti: minim 3 - maxim 7.
Durata : 45 min 
Cost: 65lei/ sedinta si 240lei/abonament 4sedinte

Adresa: Str Elena Caragiani 20A

Inscrierea se face dand click pe butonul rosu de mai jos si completant formularul de inscriere. Veti primi apoi un mail cu confirmarea cererii de inscriere. Ulterior, cu 1-2 zile inainte de atelier, va vom contacta prin sms sau whatsapp pentru a va confirma locul la atelier (in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii).


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana la termenul menționat in sms-ul trimis de noi. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare pana la termenul stabilit, considerăm ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea înscrierii.

2. Daca aveti abonament si ați confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anunțați maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de așteptare). Astfel nu vom bifa ședința ca efectuata. După aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera ședință efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelier in limita locurilor disponibile (sau s-a atins numărul maxim de abonamente posibile pentru acest atelier si nu mai exista posibilitatea achiziționării unui abonament), ședința se va achita in avans conform instrucțiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit cu o zi inainte de atelier, in funcție de răspunsurile primite de la ceilalți participanți. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada plății pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com conform instrucțiunilor din mesaj. 

4. Pentru plățile in avans, veți primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier. 

5. In cazul in care ați achitat dar nu mai puteti ajunge, trebuie sa anuntati pana maximum ora 18:00 din ziua precedenta pentru a reprograma pentru saptamana urmatoare (aveti dreptul la o reprogramare). După aceasta ora, ședința se considera efectuata, nu se mai poate reprograma si banii nu se returnează.

6. Locurile rămase disponibile dupa exprimarea opiniilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologică înscrierii pe site pentru a minimiza orice neplăcere. NU se accepta alta forma de înscriere la acest atelier!


Ziua si ora atelierului:
Vineri ora 17:00
Ziua si ora atelierului:
Vineri, ora 17:00
65 lei / persoana