Karate Kids - Shotokan

copii 4ani+

Prin atelierul Karate Kids, copii iși pot dezvolta calități motrice de bază, învățarea a noi deprinderi și aptitudini fizice, menținerea unei stări optime de sănătate și dezvoltarea armonioasă a corpului.

Mesajul antrenorului:

🥋Numele meu este Rareș Aniței , sunt profesor de educație fizică  și sportivă , sportiv de performanță in cadrul lotului național de karate shotokan fiind medaliat cu aur in competiții mondiale și europene  , având și o vechime ca instructor de arte marțiale de 6 ani . 

  🥋Artele marțiale sunt  potrivite pentru orice vârstă . De multe ori, părinții caută să își  dea copiii la un sport care să îi solicite atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, iar Karate este o alegere perfectă pentru copii .   

🥋Ofertă opțional karate , educație fizica și sportivă , autoapărare .
Înscrierea se face apăsând butonul "Înscrie-te" de mai jos și completând formularul. Veți primi un mail automat prin care vă anunțăm că am primit cererea dvs. Ulterior vă vom trimite un sms prin care vă confirmăm locul la atelier. In cazul în care toate locurile sunt ocupate, vă vom anunța prin sms. Mailul primit nu confirmă locul, ci doar faptul că am primit solicitarea de înscriere. 


Adresa: Str Elena Caragiani 20A


(*)Regulile pentru abonament/ședințe:
- Abonamentele vor fi de 4 ședințe.
- Valabilitatea abonamentului este de 6 săptămâni (4 săptămâni pentru cele 4 ședințe și 2 săptămâni în care s-ar putea recupera posibile absente).
Ziua si ora atelierului:
Joi, ora 17:00
60 lei / persoana