Atelier explorare emoții prin tehnici de pictură pentru copii 0-4 ani

copii 0-4 ani

Vă invităm la ateliere creative cu  tehnici experimentale de pictură susținute de  Laura Lucia Găvan, artist vizual & coach de creativitate. 

Dăm startul unor ateliere tematice creative si ludice, bazate mult pe experimentare și învățare prin joc, unde participanții vor crea o legătură puternică părinte-copil, iar cei mici își dezvoltă abilitățile motrice, gândirea creativă, imaginația și vor dezvolta noi deprinderi prin care pot crea altfel prin pictură, o dată ce își însușesc exercițiile pe care Laura le propune. 
.....
Laura-Lucia Găvan, artist vizual și pedagog de artă, mama unui băiat de 2 ani și 4 luni, este una din cele mai active tinere artiste din România. A susținut expoziții și ateliere de artă în principalele instituții culturale din țară, lucrând cu toate grupele de vârstă. Absolventă a Universității Naționale de Artă, este specializată în dezvoltarea creativității copiilor și adulților prin tehnici și metode artistice. A predat și în grădiniță și școală, a avut ateliere și intervenții la cele mai importante târguri și festivaluri din București și din țară. Iubește interacțiunea cu oamenii și transmite bună dispoziție, entuziasm și pasiune prin tot ce face. 

Vă așteptăm vineri și sâmbătă la ateliere!

Minim 3, max 12 persoane.75 lei
Durata 45 minute
Ziua si ora atelierului:
Sâmbătă, ora 09:30 (în lb. română)
Sâmbătă, ora 10:30 (în lb engleză)
Sâmbătă, ora 11:30 (în lb franceză)
75 lei / persoana