Zumba Kids - suspendat momentan

copii 3- 6 ani

Vom dansa și ne vom mișca ascultând muzică veselă. Vom exersa mici coregrafii potrivite vârstei pe melodii deja cunoscute și îndrăgite de copii.

Atelierul durează maximum 40 minute.

Când: în fiecare joi de la 17:45 
Cost: 160 lei/4 ședințe sau 45 lei/ședința (*)
Număr participanți: minimum 4 copii și maximum 10 copii

Înscrierea se face apăsând butonul "Înscrie-te" de mai jos și completând formularul. Veți primi un mail automat prin care vă anunțăm că am primit cererea dvs. Ulterior vă vom trimite un sms prin care vă confirmăm locul la atelier. In cazul în care toate locurile sunt ocupate, vă vom anunța prin sms. Mailul primit nu confirmă locul, ci doar faptul că am primit solicitarea de înscriere. 


(*)Regulile pentru abonament/ședințe:
- Abonamentele vor fi de 4 ședințe.
- Valabilitatea abonamentului este de 6 săptămâni (4 săptămâni pentru cele 4 ședințe și 2 săptămâni în care s-ar putea recupera posibile absente).
- In cazul în care nu puteți veni, trebuie anunțat cu minimum 24h înainte de atelier. In caz contrar se va considera ședința efectuată. 
- Ședința la care nu puteți participa, anunțată în timp util, se poate recupera fi la atelierul de Karate Kids (în limita locurilor disponibile) de joi ora 17:00 sau în cele 2 săptămâni de grație.
Ziua si ora atelierului:
joi17:45
160 lei / persoana