Karate Kids - joi 17:30 - SUSPENDAT MOMENTAN

copii 3- 6 ani

Prin atelierul Karate Kids, copii iși pot dezvolta calități motrice de bază, învățarea a noi deprinderi și aptitudini fizice, menținerea unei stări optime de sănătate și dezvoltarea armonioasă a corpului.

Mesajul antrenorului:
"Practic Karate-Shotokan din anul 2000, iar datorită performanțelor la nivel național în anul 2011 am devenit membru al lotului național de karate, din cadrul federației internaționale S.K.D.U.N. 

În prisma rezultatelor la nivel internațional(cel mai recent rezultat fiind locul 1, la Campionatul Mondial de Karate, Cehia 2019), am primit titlul de Maestru Emerit al Sportului din partea MTS. Am absolvit Universitatea Naționala de Educație Fizică și Sport, Specializare Arte marțiale și dețin gradul de centura neagră 3 Dan, iar după o experiență de peste 8 ani cu copii pot afirma cu tărie că pot face față oricărei provocări. 

Misiunea mea este aceea de a îi iniția pe copii în artele martiale, prin mijloace plăcute și potrivite vârstei lor, pentru ca aceștia sa poata îmbrățișa sportul cu zâmbetul pe buze. In cadrum atelierului  Karate Kids, copii își dezvoltă fizicul, personalitatea, devin mai curajoși, învață să se respecte reguli simple, să trăiască într-un colectiv și sa fie mai sociabili."
~ Profesor-Antrenor Burtan Sorin Alexandru ~

Atelierul durează maximum 40 minute.

Când: în fiecare joi de la 17:30 
Cost: 220 lei/4 ședințe sau 60 lei/ședința (*)
Număr participanți: minimum 4 copii și maximum 10 copii

Înscrierea se face apăsând butonul "Înscrie-te" de mai jos și completând formularul. Veți primi un mail automat prin care vă anunțăm că am primit cererea dvs. Ulterior vă vom trimite un sms prin care vă confirmăm locul la atelier. In cazul în care toate locurile sunt ocupate, vă vom anunța prin sms. Mailul primit nu confirmă locul, ci doar faptul că am primit solicitarea de înscriere. 


(*)Regulile pentru abonament/ședințe:
- Abonamentele vor fi de 4 ședințe.
- Valabilitatea abonamentului este de 6 săptămâni (4 săptămâni pentru cele 4 ședințe și 2 săptămâni în care s-ar putea recupera posibile absente).


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana la termenul menționat in sms-ul trimis de noi. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare pana la termenul stabilit, considerăm ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea înscrierii.

2. Daca aveti abonament si ați confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anunțați maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului  (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de așteptare). Astfel nu vom bifa ședința ca efectuata. După aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera ședință efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelier in limita locurilor disponibile (sau s-a atins numărul maxim de abonamente posibile pentru  acest atelier si nu mai exista posibilitatea achiziționării unui abonament), ședința se va achita in avans conform instrucțiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit cu o zi inainte de atelier, in funcție de răspunsurile primite de la ceilalți participanți. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada plății pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com conform instrucțiunilor din mesaj. 

4. Pentru plățile in avans, veți primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier. 

5. In cazul in care ați achitat dar nu mai puteti ajunge, trebuie sa anuntati pana maximum ora 18:00 din ziua precedenta pentru a reprograma pentru saptamana urmatoare (aveti dreptul la o reprogramare). După aceasta ora, ședința se considera efectuata, nu se mai poate reprograma si banii nu se returnează.

6. Locurile rămase disponibile dupa exprimarea opiniilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologică înscrierii pe site pentru a minimiza orice neplăcere. NU se accepta alta forma de înscriere la acest atelier!
Ziua si ora atelierului:
220 lei / persoana