Karate Kids - joi 17:00

copii 3- 6 ani

Prin atelierul Karate Kids, copii iși pot dezvolta calități motrice de bază, învățarea a noi deprinderi și aptitudini fizice, menținerea unei stări optime de sănătate și dezvoltarea armonioasă a corpului.

Mesajul antrenorului:
"Practic Karate-Shotokan din anul 2000, iar datorită performanțelor la nivel național în anul 2011 am devenit membru al lotului național de karate, din cadrul federației internaționale S.K.D.U.N. 

În prisma rezultatelor la nivel internațional(cel mai recent rezultat fiind locul 1, la Campionatul Mondial de Karate, Cehia 2019), am primit titlul de Maestru Emerit al Sportului din partea MTS. Am absolvit Universitatea Naționala de Educație Fizică și Sport, Specializare Arte marțiale și dețin gradul de centura neagră 3 Dan, iar după o experiență de peste 8 ani cu copii pot afirma cu tărie că pot face față oricărei provocări. 

Misiunea mea este aceea de a îi iniția pe copii în artele martiale, prin mijloace plăcute și potrivite vârstei lor, pentru ca aceștia sa poata îmbrățișa sportul cu zâmbetul pe buze. In cadrum atelierului  Karate Kids, copii își dezvoltă fizicul, personalitatea, devin mai curajoși, învață să se respecte reguli simple, să trăiască într-un colectiv și sa fie mai sociabili."
~ Profesor-Antrenor Burtan Sorin Alexandru ~

Atelierul durează maximum 40 minute.

Când: în fiecare joi de la 17:00 
Cost: 160 lei/4 ședințe sau 45 lei/ședința (*)
Număr participanți: minimum 4 copii și maximum 10 copii

Înscrierea se face apăsând butonul "Înscrie-te" de mai jos și completând formularul. Veți primi un mail automat prin care vă anunțăm că am primit cererea dvs. Ulterior vă vom trimite un sms prin care vă confirmăm locul la atelier. In cazul în care toate locurile sunt ocupate, vă vom anunța prin sms. Mailul primit nu confirmă locul, ci doar faptul că am primit solicitarea de înscriere. 


(*)Regulile pentru abonament/ședințe:
- Abonamentele vor fi de 4 ședințe.
- Valabilitatea abonamentului este de 6 săptămâni (4 săptămâni pentru cele 4 ședințe și 2 săptămâni în care s-ar putea recupera posibile absente).
- In cazul în care nu puteți veni, trebuie anunțat cu minimum 24h înainte de atelier. In caz contrar se va considera ședința efectuată.
 - Ședința la care nu puteți participa, anunțată în timp util, se poate recupera fi la atelierul de Zumba Kids (în limita locurilor disponibile) de miercuri ora 18:00 sau în cele 2 săptămâni de grație.
Ziua si ora atelierului:
160 lei / persoana