Atelier Yoga mami si bebe

mami si bebe

<<< ATELIER SUSPENDAT MOMENTAN >>>


Cursul de yoga pentru mama si bebelus se desfășoară într-un mediu plăcut si confortabil, unde mama sepoate intalni cu alte mamici, se bucura de momente plăcute cu bebelusul si experimentează beneficiileyoga, fără a-si face griji ca bebelusul “ii deranjeaza” pe ceilalti.Ședințele de yoga au un ritm adecvat, urmand nevoile bebelusilor si ale mamelor. 

==> Ce sa aduci cu tine? - O pătură pe care copilul tau sa se intinda.  - O jucărie preferată sau doua, din material moale. - Orice altceva mic, care îți menține copilul fericit! - Evitați sa folositi alimente greu de curățat dacase varsa.

Poarta haine confortabile (sport), care iti confera lejeritate in mișcare. Practica Yoga se desfășoarădescult sau cu șosete. Nu este necesara experienta anterioara in yoga.Sedintele de Yoga pentru mame si bebelusi sunt adecvate sa găzduiască un număr de 5-6 mamici, alăturide bebelușul lor. Cursul de yoga poate primi bebelusi cu varsta intre 12 saptamani si 18 luni. Dacă ai intrebari legate demomentul potrivit pentru a face yoga, verifica cu medicul tău! 

==> La ce sa te aștepți? La cursul de yoga pentru mame si bebelusi, mamele aseaza o salteluta de yoga, acoperita in partea din fata cu pături adusă de acasă, in caz de scuipat sau alte varsaturi. Intr-o lume ideala, copilul va dormifericit pe pătura pe toata durata clasei. Acest lucru se intampla rar.Pe durata ședinței de yoga vei fi libera sa te ridici si sa iti hranesti copilul, sa îi schimbi scutecul sau sa îl plimbi prin camera daca plange. 

Orele de yoga pentru mama si bebelus nu vor fi tocmai linistite si meditative, asa cum sunt ședințele deyoga unde participa doar adultii. Vei fi libera sa comunici si sa interactionezi cu copilul tău oricând simținevoia, dandu-ti totodată voie sa îți dedici timp si pentru tine. 

Intentia cursului de Yoga pentru mame si bebelusi este de a-ti aduce destindere musculară, redobandireatonusului abdominal, ameliorarea durerilor se spate. Îti vei putea dedica timp si spațiu pentru tine,totodată fiind alături de bebelușul tău, si vei putea intalni alte mame. 

CAND? in fiecare Joi, ora 9:15 - 10:15.Acorda-ti timp sa ajungi la locație cu aprox. 15 minute mai devreme, astfel incat sa putem începe la ora 09:15. 

UNDE? COFEERINO HUB - Str Soltuzului nr 12 

CAT? 50 lei ședința yoga drop-in (60 minute); 180 lei abonamentul yoga cu 4 ședințe (cu valabilitate 5 saptamani consecutive) 


ÎNSCRIERE: Numarul de locuri este limitat! Cursul este adecvat sa găzduiască un număr de 5-6 mamici, împreuna cubebelusii lor. Înscrierea se face apasand butonul roșu de mai jos si completand formularul.
In cazul in care intre data înscrierii si data intalnirii apar evenimente care te împiedica sa participi, terugăm sa ne anunti imediat pentru a oferi locul următoarei persoane aflată pe lista de așteptare. 


Despre TRAINER:
Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Wellness Coach. Este certificata in India de către YogaAlliance si STED Council. Din 2015 preda Yoga, organizează tabere si evenimente pentru promovareaunui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela îmbina metodele tradiționale, adaptate nevoilor actuale, cuinstrumentele moderne pentru dezvoltare personală, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltarepersonala si Tehnician nutritionist, acreditata de ANC.
Despre Mirela poti citi mai multe aici: https://ivaz.ro/despre-mine-mirela-ivaz
Ziua si ora atelierului:
50 lei / persoana