"Să dormi ca un tigru" - Atelier povesti muzicale - Duminica 11:00

copii 3ani+

Copiilor le place sa asculte povesti. Povestile creeaza magie, ne invata atat de multe lucruri despre lume si viata, despre locuri si situatii in care nu ne-am aflat, poate, pana acum, despre noi insine si despre ceilalti.  


 Atelierul de povesti si muzica dezvolta creativitatea, imaginatia, cooperarea dintre participanti, comunicarea, participarea activa si nu in ultimul rand relaxarea si buna dispozitie.

 Ce vom face?
 Vom citi o poveste, o vom discuta pentru a o intelege, vom cauta impreuna instrumente muzicale potrivite si ne vom juca cu ele in povestea noastra. Copiii invata sa acorde atentie si sa asculte activ persoana care vorbeste. Ei invata sa fie mai rabdatori pe masura ce ii asculta pe ceilalti vorbind. De asemena, vor intelege ca in grup pot exista opiniii diferite.
 
Atelierul de povesti muzicale este o forma creativa de exprimare in care imaginatia este tradusa in cuvinte si sunete muzicale. 

Duminica, 3 octombrie, povestea este "Să dormi ca un tigru" #editurafrontiera

 Sunt cărți de noapte bună care ne bucură simțurile intr-un mod  neobișnuit: felul in care curge povestea, ritmat și simetric, felul in care se intrepatrund culorile – toate au un efect aproape terapeutic. 
 „Să dormi ca un tigru” este una dintre acele cărți de noapte buna fermecate, care le plac deopotrivă copiilor și părinților.


Cand? 
In fiecare duminica ora 11:00 

Participanti:
Atelierul este pentru copii cu varsta peste 3 ani. 
Pentru a se tine atelierul este nevoie de minimum 3 copii. Pot participa maximum 10 copii. 

Cost: 60lei/sedinta


Inscrierea: 
Inscrierea se face printr-un click pe butonul rosu de mai jos si prin completarea micului formular. Veti primi un mail prin care se confirma faptul ca am primit cererea dvs de inscriere la atelier. Ulterior va vom contacta pentru a conforma locul (in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii).
Ziua si ora atelierului:
duminica 3 octombrie, ora 11:00
60 lei / persoana