Atelier senzorial Messy Baby Play

baby 6luni-2ani

Jocul senzorial este asociat cu cele 5 simțuri (văz, auz, gust, miros, pipăit), dar include și activitate fizică, echilibru și orientare în spațiu. Presupune explorarea liberă a materialelor și proprietăților acestora fiind bazat uimire, emoția considerată motorul învățării.

Dacă ar fi să ne gândim la câteva caracteristici, ar fi așa:
-joc non-directiv, copilul este liber să exploreze și să creeze
-joc spontan – curiozitate, inițiativă, concentrare, persistență
-joc orientat pe proces, rezultatul = aventură în materiale  și texturi

Din gama beneficiilor menționăm:
- Motricitate fină & motricitate grosieră
- Conștientizare spațială
- Coordonare mână-ochi
- Abilități sociale și cognitive
- Echilibru și control al propriului corp
- Dezvoltare limbaj

Cadrul activităților
- atelier  de  60 minute în care copiii se vor întâlni cu texturile specifice (texturi uscate, texturi din categoria ud și lipicios și texturi de mijloc) într-un cadru cu diverse tematici (ca de exemplu: călătorie în spațiu; fermă; savană; dinozauri; anotimpuri, etc).
- materialele sunt comestibile și non-toxice  - avem rugămintea de a menționa  alergiile existente ale copilului (e.g. gluten, lactate, diverse cereale) pentru că materialele folosite în cadrul atelierului pot conține aceste elemente. 

Necesită schimburi la final, așa că vă rugăm să aduceți haine de schimb, servețele umede sau / și prosop. Câteodată sunt necesare schimburi și pentru mame, așadar ar fi bine să aveți la voi un tricou și o pereche de șosete.

Atelierul de față este dedicat copiilor cu vârste între 9 luni și 2.5 ani. Dacă aveți copii sub sau peste această vârstă și ați dori să participați, contactați organizatorii pentru detalii.Cost: 80lei/copil; abonament 4 sesiuni de joaca 300lei. Atelierul se achita in avans prin transfer bancar conform instructiunilor primite prin sms. Adultii nu platesc.
Numar maxim de participanti: 7 copii


ATENTIE! 
Inscrierea se face dand click pe butonul rosu de mai jos si completant formularul de inscriere. Veti primi apoi un mail cu confirmarea cererii de inscriere. 

Ulterior,  va vom contacta prin sms pentru a va confirma locul la atelier (in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii) si pentru a va oferi detaliile de plata. Plata se va face in avans prin transfer bancar in contul firmei pana la termenul mentionat in mesaj. In ziua evenimentului veti ridica bonul fiscal aferent platii dvs. 

In cazul in care nu ne confirmati plata pana la termenul limita, vom considera ca renuntati la locul rezervat si vom oferi locul urmatorului inscris pe lista de asteptare. 

In cazul in care ati achitat atelierul si nu puteti ajunge din motive intemeiate (anuntat din ziua precedenta ora 14:00), aveti dreptul sa recuperati prezenta la acelasi atelier la o data ulterioara, o singura data, in limita locurilor disponibile. Daca nu anuntati absenta pana la termenul limita, se considera sedinta efectuata.
Ziua si ora atelierului:
Joi, 27 octombrie, ora 10:15 - Halloween
80 lei / persoana