Atelier Kinderdance® -educatie prin miscare- sambata 11:30

copii 3- 5 ani

Kinderdance® este un program de dans special conceput pentru copii cu vârste cuprinse între 3-5 ani, bazat pe muzică  si dezvoltarea abilităților motorii fiind in același timp și un program de fitness.  Copiii vor învăța elementele de bază despre balet, tap-dance, acrobație și mișcare creativă, combinând si o serie de concepte educaționale corespunzătoare vârstei. 

Programul condus de profesori / instructori certificați Kinderdance® oferă copiilor potențialul de a fi creativi, de a se exprima prin mișcare, de a învăța bazele baletului si dansului, dobândind în același timp mușchi puternici, abilități sociale, încredere și stimă de sine. 

Fiecare clasă este predată folosind cate un plan de lecție care încorporează muzică și cântece, atât originale cat și tradiționale, adecvate vârstei. Numerele, culorile, formele, gândirea creativă, dezvoltarea limbajului, a abilităților sociale,  a abilităților motorii fine si grosiere, împreună cu dezvoltarea conștiinței de sine a copilului sunt parte integranta a fiecărui program.

Puteți vedea ce au învățat copii la demonstrația de sfârșit de an, când veți primi si un raport privind evoluția fiecărui copil și ne vom strădui împreună să aducem atât copiilor cât și părinților un sentiment de mândrie vis-a-vis de tot ceea ce am realizat împreună.

Ceea ce ne face unici este faptul că toate programele noastre încorporează elemente educaționale într-o curriculă special concepută pentru dezvoltare, care se adresează copilului ca „UN TOT UNITAR”. Punem un accent deosebit pe construirea „încrederii în sine” și „stimă de sine” la copiii mici.

Kinderdance® se concentrează pe dezvoltarea completa a copilului care presupune achiziții in 3 arii majore de dezvoltare:
-	PSIHOMOTORIE care include dezvoltare fizică, motorie si fitness. Kinderdance® încorporează activități care îmbunătățesc forța, flexibilitatea, rezistenta, echilibrul viteza si coordonarea.
-	COGNITIVA stimulând dezvoltarea abilitaților senzoriale si motorii si a abilitaților academice. Dezvoltarea senzitivo-motorie presupune funcționarea interconexiunii dintre minte si corp ca un tot unitar si in armonie cu mediul înconjurător
-	AFECTIVA care presupune dezvoltarea unei atitudini pozitive asupra sinelui, asupra individualității, a creativității si funcționarii autonome. Copiii învață lucruri noi despre lumea care ii înconjoară si cum sa relaționeze cu alți copii de aceeași vârsta.

Știința Kinderdance®!
Fiecare dintre programele noastre se adresează copilului ca „intreg”
	Stimulează simțurile, inclusiv pe cel tactil, contribuind la dezvoltarea acestuia
	Stimulează simțurile vizual si auditiv, contribuind la dezvoltarea si îmbunătățirea vederii si a auzului
	Ajuta la descoperirea sunetului si a mișcării prin muzica si dans
	Dezvolta creativitatea cu ajutorul imaginilor
	Sprijină dezvoltarea abilităților sociale și de comunicare pe măsură ce copiii învață să lucreze ca parte a unui grup
	Încurajează dezvoltarea stimei de sine și a exprimării de sine pe măsură ce copii devin mai confortabili și stăpânesc realizarea mișcărilor și ating așteptările din cursul orelor de clasa
	Îmbunătățește dezvoltarea fizica a copilului


Este o bucurie sa privești „un copil fericit”. Oricine a văzut un copil sărind de bucurie când un părinte vine acasă, știe intuitiv că cei mici își exprimă sentimentele atât prin MISCARE, cat și prin cuvinte. Mișcarea, muzica și dansul pot fi instrumente naturale pentru învățare. Psihologi și educatori influenți in educarea copiilor precum Piaget și Montessori sunt de acord că un program de dezvoltare planificat, prin MIȘCARE, ar trebui să facă parte din educația fiecărui copil. Întrucât educația timpurie este fundația pentru dezvoltarea academica ulterioara, modul în care un copil „învață să învețe” va avea o influență durabilă pe parcursul anilor de școală. Kinderdance®, este locul unde copiii „învață să învețe” atunci când învață să danseze și să se miște!

Kinderdance® predă în peste 100 de locații in principal in SUA dar si in intreaga lume! Incepand din 2020 programele Kinderdance® sunt disponibile si in Romania, fiind aduse de Dana Iancu, instructor certificat Kinderdance®, pasionată de dans încă din adolescentă si mamă a doi copii minunati.

„Dansul a reprezentat pentru mine o pasiune de-o viață si mă bucur ca am avut oportunitatea să continui sa dansez in tot acest timp. Cred că este important ca toți copiii să vină in contact cu dansul si astfel să aibă ocazia să-si descopere eventual această pasiune cat mai devreme posibil si de ce nu să si-o urmeze pe tot parcursul vieții pentru că beneficiile dansului sunt multiple indiferent de vârsta”.

✨Atelierul se tine in limba engleza! ✨


⏳ Durata: 50 min
🎫 Pret: 240lei/abonament 4 sedinte  
👬 Atelierul se desfasoara cu minimum 5 copii si maximum 10 copii.
Ziua si ora atelierului:
240/abonament lei / persoana