Ateliere Inteligenta Emotionala - duminica 11:00

copii 3ani+

In intervalul 3-6ani, emotiile sunt greu de inteles si gestionat de copii si ei pot reactiona in cele mai ciudate feluri. Acest lucru este dificil de acceptat de catre adulti si din acest motiv, relatia parinte-copil are de suferit. 

Prin atelierele de inteligenta emotionala, copiii descopera sentimentele si emotiile, invata sa le recunoasca si in timp sa le gestioneze. 

Loredana Dobre, psihoterapeut in specializarea Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, creaza un mediu sigur de explorare si acceptare, le ofera jocuri, discuții, activitati interesante si materiale prin care ii incurajeaza sa de descopere fiecare cat de minunat este.
La finalul sesiunii, Loredana va discuta un pic si cu parintele despre observatiile asupra copiilor din timpul activitatilor

De asemenea, pentru copiii mai timizi, organizam sesiuni scurte de 20 min 1la 1 cu Loredana pentru a facilita o acomodare blanda si pentru a prinde incredere. Daca va regasiti in acest caz, va rugam ca dupa inscriere sa ne scrieti un e-mail cu aceasta optiune. 

Atelierele se desfasoara duminica de la 11:00 
Durata: aprox 45min
Numar maxim copii: 7 participanti 
Pret: 200lei abonament 4 sedinte. 
           60lei per sedinta
Ziua si ora atelierului:
200 lei / persoana