Atelier muzical - Sezatoarea Muzicala 4ani+

copii 4ani+

Buna!
Eu sunt Claudia si sunt mama a doi baieti si pedagog muzical. Am absolvit Faculatatea de Muzica in anul 2000 si de atunci sunt profesor de pian, voce, flaut si blockflote. Am lucrat in scoli din Elvetia si Romania si am experienta predarii muzicii pentru copii de toate varstele.

Tuturor ne place sa ascultam muzica. Desi e mai greu de invatat sa cantam, la un instrument sau cu vocea, multi copii si-ar dori sa invete. Copiii sunt foarte deschisi la experiente care le imbogatesc viata, doresc sa invete sa faca, in particular, muzica.

Ce aduce muzica in viata unui copil? O activitate placuta, care ii da incredere in sine, care cere dezvoltarea atentiei, concentrarii, care ii dezvolta coordonarea si creativitatea. Pe termen lung, copiii care fac muzica isi dezvolta o atitudine sanatoasa pentru studiu, indiferent de subiect. Ei inteleg, poate mai bine decat alti copii, ca pentru a face bine ceva e nevoie de exercitiu, de timp, de o atitudine pozitiva fata de munca.


Va invit la un atelier plin de energie si buna dispozitie in jurul muzicii.

Sezatoarea muzicala este adresata copiilor indiferent de experienta muzicala anterioara întâlnirii noastre.


Abilitati pe care le dezvoltam: creativitatea, atentia, concentrarea, increderea in sine, rabdarea, indemanarea, independenta, inteligenta emotionala,  miscarea corporala si lucrul in echipa.

Participanti: minim 3 - maxim 7.
Durata : 40-45 min 
Cost: 70lei/ sedinta si 250lei/abonament 4sedinte

Inscrierea se face dand click pe butonul rosu de mai jos si completant formularul de inscriere. Veti primi apoi un mail cu confirmarea cererii de inscriere. Ulterior, cu 1-2 zile inainte de atelier,  va vom contacta prin sms sau whatsapp pentru a va confirma locul la atelier (in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii).


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana in ziua de joi ora 18:00 pentru ziua de sambata a saptamanii in curs si pana duminica ora 18:00 pentru ziua de marti. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare trimis de noi pana pana la termenul stabilit mai sus, consideram ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea inscrierii.

2. Daca aveti abonament si ati confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anuntati maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului  (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de asteptare). Astfel nu vom bifa sedinta ca efectuata. Dupa aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera sedinta efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelierul muzical in limita locurilor dinsponibile (sau s-a atins numarul maxim de abonamente posibile pentru atelierul respectiv si nu mai exista posibilitatea achizitionarii unui abonament), sedinta se va achita in avans conform instructiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit in cursul zilei de vineri (sau luni pentru atelierul de marti) in functie de raspunsurile primite de la ceilalti participanti. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada platii pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com pana vineri ora 18:00 (luni ora 18:00 pentru atelierul de marti). 

4. Pentru platile in avans, veti primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier.

5. Locurile ramase disponibile dupa exprimarea optiunilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologica inscrierii pe site pentru a minimiza orice neplacere. NU se accepta alta forma de inscriere la acest atelier!

_______________
‼ Atenție ‼:
1. Conform restricțiilor în vigoare accesul în cafenea va fi permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. 
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.
Ziua si ora atelierului:
Duminica, ora 12:00
70 lei / persoana