Atelier de Joacă Experimentală - Baby STEM

copii 2-3 ani

Haideți să descoperim împreună fascinanta lume a dinozaurilor prin experimente practice și jocuri care dezvoltă motricitatea fină și grosieră, gândirea logică și strategică, orientarea spațio-temporală, creativitatea. 

Cine sunt eu? 
Mă numesc Ruxandra Dragomir, am absolvit masterul în domeniul pedagogic și modulul psiho-pedagogic. 
Predau de 7 ani și de 2 ani promovez educația STEM. 

De ce să alegi educația STEM:
- integrează mai multe arii curriculare într-un mod plăcut, interactiv și jucăuș;
- încurajează curiozitatea și găsirea de soluții;
- învățarea se face prin experiment;
- le propune copiilor o nouă metodă de explorare (mai apropiată de nevoile și dorințele lor). 

Te-am făcut curios? Te așteptăm cu drag alături de noi! 


Vârstă recomandată: 2-3 ani
Ora: 17.00
Preț: 80 RON/participant (însoțit de părinte) 


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana la termenul menționat in sms-ul trimis de noi. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare pana la termenul stabilit, considerăm ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea înscrierii.

2. Daca aveti abonament si ați confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anunțați maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului  (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de așteptare). Astfel nu vom bifa ședința ca efectuata. După aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera ședință efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelier in limita locurilor disponibile (sau s-a atins numărul maxim de abonamente posibile pentru  acest atelier si nu mai exista posibilitatea achiziționării unui abonament), ședința se va achita in avans conform instrucțiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit cu o zi inainte de atelier, in funcție de răspunsurile primite de la ceilalți participanți. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada plății pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com conform instrucțiunilor din mesaj. 

4. Pentru plățile in avans, veți primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier. 

5. In cazul in care ați achitat dar nu mai puteti ajunge, trebuie sa anuntati pana maximum ora 18:00 din ziua precedenta pentru a reprograma pentru saptamana urmatoare (aveti dreptul la o reprogramare). După aceasta ora, ședința se considera efectuata, nu se mai poate reprograma si banii nu se returnează.

6. Locurile rămase disponibile dupa exprimarea opiniilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologică înscrierii pe site pentru a minimiza orice neplăcere. NU se accepta alta forma de înscriere la acest atelier!
Ziua si ora atelierului:
vineri, 3 iunie ora 17:00 - Tema: Pirati
Vineri, 17 iunie ora 17:00
80 lei / persoana