Atelier de joaca senzoriala

copii 1-3ani

Explorare, Descoperire și Dezvoltare

Bine ați venit la Atelierul Senzorial cu Andreea, un spațiu magic dedicat copiilor cu vârste între 1 și 3 ani, unde fiecare atelier este o aventură senzorială! Acest atelier special creat este proiectat pentru a încuraja dezvoltarea micuților noștri prin explorarea tuturor simțurilor lor curioase.

Ce îi așteaptă pe copiii noștri?

	1.	🎨 Explorarea Texturilor și Culorilor: Copiii vor avea ocazia de a se juca cu materiale senzoriale variate, inclusiv malai colorat, orez colorat și gelatina sau pene pufoase. Aceste activități vor stimula simțul tactil și vor dezvolta abilitățile fine ale mâinilor.
	2.	🖌️ Artă și Creativitate: Prin activități de vopsit cu degetele și folosirea culorilor și formelor, copiii vor putea exprima liber și dezvolta latura lor artistică.
	3.	👃 Explorarea Aromelor: Vom introduce copiii în lumea aromelor prin activități precum sortarea obiectelor cu mirosuri diferite. Aceasta va dezvolta simțul olfactiv și le va permite să exploreze lumea dintr-un unghi nou. Deasemenea ne vom juca si cu gustul si vom invata despre acru- dulce-sarat. 
	4.	🎶 Experiențe Auditive: Muzica și sunetele vor fi o parte integrantă a atelierului. Copiii vor avea șansa de a descoperi sunete diferite și de a se bucura de experimente muzicale.
	5.	🤗 Socializare și Învățare Colectivă: Copiii vor avea ocazia să interacționeze cu alți copii și să învețe să împartă și să colaboreze într-un mediu distractiv și sigur.

De ce Atelierul Senzorial?

La această vârstă, dezvoltarea copilului este rapidă și esențială. Prin explorarea și stimularea simțurilor lor, contribuim la dezvoltarea lor cognitivă, motorie și socială. Atelierul Senzorial este conceput cu dragoste și grijă pentru a oferi copiilor o experiență educativă și distractivă în același timp.

🗓️ Programare și Detalii:

Cofferino Hub- str. Soltuzului 12 - in fiecare joi de la 10:30

💶 Pret: 80lei/copil

ATENTIE!! 
 👉 Copii se pot murdarii in timpul atelierului deci este indicat sa aveti haine de schimb.
🍓 Toate materialele folosite in atelier sunt ingerabile dar pot contine alergeni: gluten, lactoza, miere, zahar. 
 
🌈❤️ Venim cu inimile deschise și simțurile curioase! ❤️🌈
Ziua si ora atelierului:
joi, ora 10:30
80 lei / persoana

Inregistreaza-te pentru evenimentul

Nume
Prenume
Nume copil
Varsta copil
Email
Numar de telefon
Data eveniment
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro