Atelier muzical Sezatoare Muzicala - miercuri

copii 1-6ani

Stiai ca muzica ajuta mintea si corpul sa lucreze impreuna? 

Eu sunt Claudia si sunt mama a doi baieti si pedagog muzical. Am absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti in anul 2000 si de atunci am lucrat in scoli din Elvetia si Romania si am experienta predarii muzicii pentru copii de toate varstele.

 Va invit la un atelier plin de energie si buna dispozitie in jurul muzicii, intr-o experienta total interactiva.

  Obiectivul atelierului de percutie (shekere, clave, tobe) muzica si ritm este sa simtim bucuria de a face muzica intr-un grup. Fiecare participant va avea propriul instrument.

   Abilitati pe care le dezvoltam: creativitatea, atentia, concentrarea, increderea in sine, rabdarea, indemanarea, independenta, inteligenta emotionala,  miscarea corporala, integrarea ludică a ritmului. improvizația si lucrul in echipa.

 Prin muzică, copilul tău se poate relaxa și bucura. Rezultatul final?  Fericirea. 

Varta participantilor: 1-6 ani
Participanti: minim 4 - maxim 12.
Cand: Miercuri de la 10:30
Pret: 
>90 lei/sedinta
>300lei/abonament 4 sedinte


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana la termenul menționat in sms-ul trimis de noi. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare pana la termenul stabilit, considerăm ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea înscrierii.

2. Daca aveti abonament si ați confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anunțați maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului  (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de așteptare). Astfel nu vom bifa ședința ca efectuata. După aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera ședință efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelier in limita locurilor disponibile (sau s-a atins numărul maxim de abonamente posibile pentru  acest atelier si nu mai exista posibilitatea achiziționării unui abonament), ședința se va achita in avans conform instrucțiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit cu o zi inainte de atelier, in funcție de răspunsurile primite de la ceilalți participanți. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada plății pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com conform instrucțiunilor din mesaj. 

4. Pentru plățile in avans, veți primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier. 

5. In cazul in care ați achitat dar nu mai puteti ajunge, trebuie sa anuntati pana maximum ora 18:00 din ziua precedenta pentru a reprograma pentru saptamana urmatoare (aveti dreptul la o reprogramare). După aceasta ora, ședința se considera efectuata, nu se mai poate reprograma si banii nu se returnează.

6. Locurile rămase disponibile dupa exprimarea opiniilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologică înscrierii pe site pentru a minimiza orice neplăcere. NU se accepta alta forma de înscriere la acest atelier!
Ziua si ora atelierului:
Miercuri ora 10:30
Miercuri ora 18:00
90 lei / persoana

Inregistreaza-te pentru evenimentul

Nume
Prenume
Nume copil
Varsta copil
Email
Numar de telefon
Data eveniment
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro