Body Music - atelier muzical pentru adulti

adulti

Muzica este limbaj universal. Și fiecare corp are limbajul lui. Însă care este, oare, muzica pe care vorbește corpul tău? Cum ar suna el dacă l-ai lăsa să se miște în voie, pe muzica potrivită lui? Oare cum s-ar schimba felul în care ne înțelegem pe sine și unii pe alții dacă am ajunge să ne mișcăm corpurile în armonie?

  Împletind muzica instrumentelor de percuție ( tongue hand pan, shakers, maracas, tobițe, boomwhackers, xilofon, trianglu) și ritmul, care pun în mișcare corpul fiecăruia dintre noi, Claudia și Oana te invită să descoperi muzica proprie corpului tău și să te lași surprins și cucerit de sunete și mișcări.


 Atelierele "Body Music" promovează starea ta generală de bine și te pot ajuta să:

⭐ te bucuri de un corp, o minte și un stil de viață echilibrate și sănătoase
⭐ dobândești un plus de forță, flexibilitate și calm indiferent cum arată corpul tău, ce vârstă și ce nivel de experiență ai - sesiunile se adresează și începătorilor
⭐ stimulezi abilitățile motrice globale experimentând corpul ca pe un instrument – prin care muzicalitatea este simțită și transmisă.
 ⭐ dezvolți simțul ritmului, imaginația și creativitatea, abilitățile de comunicare, ușurința de a vorbi în public, echilibrul mental și relaxarea, agilitatea intelectuală și fizică, concentrarea.
 ⭐ îți menții mobilitatea și integritatea corpului, claritatea și calitatea gândurilor, precum și sănătatea emoțională indiferent cu ce provocări și obstacole te confrunți în viața de zi cu zi.

 În atelierele "Body Music" putem învăța împreună și putem învăța unii de la alții. Spre deosebire de lecțiile unu-la-unu, învățarea în grup creează un sentiment de spirit de echipă și camaraderie. Pe termen lung, atelierele de muzică și mișcare sunt o școală a creativității și a
disciplinei în gândire.

   Claudia Bistriceanu - profesor de muzică, mama a doi baieți, am absolvit Universitea de Muzică din Bucuresti în 2000 și de atunci sunt profesor de pian, voce, flaut și blockflote. Am urmat formări Dalcroze, Orff și Kodaly.
 Studentă fiind, am început colaborarea cu Radio Romania Muzical, am cântat în corul de cameră "Preludiu" și în corul Operetei. In anul 2001 m-am mutat la Laussane, în Elveția , unde timp de 5 ani am lucrat în două școli de muzică. Din 2015 susțin ateliere muzicale pentru copii, părinți și copii, adulți.
 Șezătoarea muzicală, marcă înregistrată la OSIM, este un atelier - spectacol la care toți cei care asistă, părinți și copii, sunt participanți activi. La șezatoare părinții învață să-și depășească zona de confort și să cânte și să danseze împreună cu copii lor, spre fericirea tuturor.   Oana Maria Dan - instructor certificat Yoga Alliance
După ce cariera m-a purtat pe drumuri diverse, însă mereu aproape de oameni - de la jurnalist de radio și translator, la creator de programe de mentorat pentru antreprenori și studenți - am descoperit dorința de a ghida oamenii înapoi către ei înșiși prin yoga.

Primul pas spre a deveni instructor l-am făcut în 2017, în Uganda (Africa de Est) unde am absolvit un curs de yoga prenatal. La sfârșitul lui 2017 am devenit instructor certificat Yoga Alliance (200 de ore în cadrul școlii Semperviva Yoga din Vancouver). În 2018 am obținut certificarea de instructor de yoga pentru copii în cadrul aceleiași școli, iar în 2019 pe cea de instructor pentru mame și copii.
Ziua si ora atelierului:

85 lei / persoana

Inregistreaza-te pentru evenimentul

Nume
Prenume
Nume copil
Varsta copil
Email
Numar de telefon
Data eveniment
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro