Kindertots® (2-3ani) - atelier de educatie prin miscare

copii 2-3 ani

    
    Copiilor de doi ani le place să exploreze. 

O astfel de libertate permite o varietate de activități fizice. Programul nostru ajuta curiozitatea naturala a unui copil de doi ani să se dezvolte într-o multitudine de moduri, cu accent pe explorarea mișcărilor. 

Copiii mici se bucură de orice provocare și, este adecvat atât din punct de vedere al dezvoltării, cât și al siguranței să li se ofere posibilitatea de a-și testa abilitățile. 

Kindertots® este special conceput pentru a ajuta la dobândirea unor abilități motorii grosiere, a mișcărilor creative, stimulează dezvoltarea fizică și ajută la conștientizarea propriului corp în timp ce copii învață numere, culori, forme și cântece. 

Profesorii / instructorii noștri de dans asigură un mediu de învățare distractiv si sigur.

✨Atelierul se tine in limba engleza! ✨


⏳ Durata: 30 min
🎫 Pret: 210lei/abonament 4 sedinte ; 60lei/sedinta
👬 Atelierul se desfasoara cu minimum 4 copii si maximum 7 copii. 


REGULI PENTRU PARTICIPARE LA ATELIER: 

1. Abonamentele au prioritate la participarea la atelier! Cei care au abonamente, trebuie sa ne confirme participarea pana la termenul menționat in sms-ul trimis de noi. In cazul in care nu primim raspuns mesajului (sms) de confirmare pana la termenul stabilit, considerăm ca nu puteti participa la atelier si vom ceda locul altui doritor in ordinea înscrierii.

2. Daca aveti abonament si ați confirmat, dar realizati ca nu mai puteti ajunge, trebuie sa ne anunțați maxim pana la ora 18:00 din ziua precedenta atelierului  (pentru a avea timp sa oferim locul copiilor din lista de așteptare). Astfel nu vom bifa ședința ca efectuata. După aceasta ora, orice anulare sau neprezentare, se va considera ședință efectuata.

3. Daca doriti sa participati ocazional la atelier in limita locurilor disponibile (sau s-a atins numărul maxim de abonamente posibile pentru  acest atelier si nu mai exista posibilitatea achiziționării unui abonament), ședința se va achita in avans conform instrucțiunilor primite in sms-ul de confirmare a locului. Acest mesajul va fi primit cu o zi inainte de atelier, in funcție de răspunsurile primite de la ceilalți participanți. Confirmarea platii se va trimite prin sms si dovada plății pe mail la adresa cofferino.hub@gmail.com conform instrucțiunilor din mesaj. 

4. Pentru plățile in avans, veți primi bonul fiscal aferent in momentul venirii la atelier. 

5. In cazul in care ați achitat dar nu mai puteti ajunge, trebuie sa anuntati pana maximum ora 18:00 din ziua precedenta pentru a reprograma pentru saptamana urmatoare (aveti dreptul la o reprogramare). După aceasta ora, ședința se considera efectuata, nu se mai poate reprograma si banii nu se returnează.

6. Locurile rămase disponibile dupa exprimarea opiniilor celor cu abonamente, vor fi ocupate in ordinea cronologică înscrierii pe site pentru a minimiza orice neplăcere. NU se accepta alta forma de înscriere la acest atelier!
Ziua si ora atelierului:
joi ora 11:00
60 lei / persoana

Inregistreaza-te pentru evenimentul

Nume
Prenume
Nume copil
Varsta copil
Email
Numar de telefon
Data eveniment
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro