Yoga kids

copii 3-6 ani

 Kids Yoga pentru copiii cu vârste cuprinse între 3-5 este un program non-spiritual, non-religios, care promovează dezvoltarea unui corp puternic și flexibil, dezvoltă echilibrul, si ajuta la conștientizarea inter-relației minte-corp, dezvolta coordonarea, îmbunătățește postura, reduce stresul si anxietatea, sporește capacitatea de concentrare, ca si intensitate si durata.


Kids Yoga este o practică de yoga concepută pentru dezvoltare, utilizând o abordare ludică și distractivă pentru a maximiza procesul de învățare al copiilor mici. Atunci când participă la yoga, copiii învață abilități care le vor fi utile pe tot parcursul vieții, abilitați care le vor influența pozitiv viața pe măsură ce își sporesc capacitatea de autoreglare, ceea ce, la rândul ei, le facilitează bunăstarea și stabilirea de interacțiuni sociale pozitive. Kids Yoga este un program adecvat pentru completarea și susținerea procesului de educație; în special în școlile în care educația centrata pe anti-agresiune / anti-bulling, pe sănătate și bunăstare și educarea caracterului sunt teme de interes.

La Kids Yoga, copiii învață bazele yoga prin povestiri, imagini creative, muzică, cântece, vorbire și comunicare, utilizarea de recuzită și mișcare creativă într-un mod non-religios și non-spiritual. Programul își propune să dezvolte încrederea în sine și exprimarea de sine a copiilor, pe măsură ce dezvoltă forță și flexibilitate musculară, echilibru, coordonare și concentrare mentală. Practica mindfulness și respirația conștientă sunt încorporate pentru a spori dezvoltarea conexiunii minte – corp pe măsură ce promovam dezvoltarea procesului de autoreglare, gestionarea stresului și relaxarea.

Cand: vineri 18:00
Participanti: minim 4 - maxim 10.
Durata : 40-45 min 
Cost: 75lei/ sedinta si 250lei/abonament 4sedinte

Foto: www.freepik.com
Ziua si ora atelierului:

75 lei / persoana

Inregistreaza-te pentru evenimentul

Nume
Prenume
Nume copil
Varsta copil
Email
Numar de telefon
Data eveniment
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro