24.11.2020

Gestul tău mic are efecte extraordinare

Când am construit conceptul COFFERINO HUB, un pilon important pus pe hârtie a fost cel de ajutorare a celor care au mai mare nevoie. Ne dorim să creăm ocazii prin care să întindem o mână celor mai puțin norocoși, celor pentru care orice impuls face diferența. Pentru noi este acel ceva care ne motivează să mergem înainte.

Pornind cu asta în gand, a fost ușor să inchegam un proiect educational împreună cu Asociația Dream Project, asociație care are ca obiectiv susținerea drepturilor părinților vulnerabili, în special ale mamelor minore, și militează pentru aplicarea în școli a educației pentru sănătate emoțională, relațională și sexuală în programa obligatorie. 

Astfel, COFFERINO, Asociația Dream Project România și Parent as Coach România s-au reunit și vor să vină în ajutorul celor care au cea mai mare nevoie de el: mamele fără posibilități materiale, dar cu dorință de a face mai mult pentru ele și pentru copiii lor. 

Ce vom face? 

Vom organiza pentru 10 mămici un curs de parenting care să le ajute să creeze o relație armonioasă cu proprii copii. Toate mămicile participante sunt membre în Asociația Dream Project Romania, adică se implică activ în dezvoltarea lor prin participarea la cursurile de care au nevoie pentru a-și găsi o sursă de venit stabilă. Sunt persoane ambițioase care își doresc să iasă din această categorie și să ofere copiilor lor o viață mai bună și acces la educație. 

De aceea, ne dorim să le oferim și șansa de învăța să își construiască o relație armonioasă cu cei mici, de a descoperi de ce copiii reacționează așa cum o fac și cum să vină în ajutorul lor. Vor învăța cum funcționează creierul fraged al copilului, ce se întâmplă când cel mic trece printr-un tantrum, cum pot să îi ghideze prin întrebări deschise astfel încât să își găsească propriile răspunsuri, de ce e important să construim o relație cu cel mic bazată pe respect etc.

Cursul complet Parent as Coach este dedicat oricărui adult care vrea să aibă o influență pozitivă asupra creșterii și autonomiei copilului său. Subiectele atinse în cadrul cursului:
● Creierul și cei patru piloni ai dezvoltării
● Conexiune versus autenticitate
● Jocul fizic
● Comunicare de tip coaching
● Abordarea de coach a părintelui
● Rolurile părintelui în învățare
● Cum reacționează creierul la învățare
● Tipuri de întrebări care susțin dezvoltarea
● Tipuri de ascultare în conversații
● Nivelurile logice și rolul lor în interacțiuni
● Storytelling
● Eșec versus feedback
● Construirea obiceiurilor sănătoase
● Principiile Erickson și abordarea de coach
● Sistemele din jurul copilului
Puteți citi mai multe despre curs găsiți aici: https://parentascoach.ro/

De asemenea, în paralel cu acest curs pentru mame, vom desfășura și ateliere educative și distractive pentru copiii lor, astfel încât ele vor putea veni și cu cei mici. Ne dorim să eliminăm cât mai multe provocări care ar putea împiedica mamele să participe.

Cum te poți implica? 

Atunci cand vii la COFFERINO HUB, comandă la bar și o "Suspended coffee" (Cafea în așteptare). Banii vor fi alocați în totalitate acestui proiect de educație. O Suspended Coffee reprezintă o donație de 5 lei, dar poți comanda câte dorești. Haideți alături de noi să oferim o experiență valoroasă unor mămici minunate! 

Împreuna vom avea un mic impact pozitiv în societate acum, însă, aceasta mica schimbare în viața acestor oameni poate avea efecte extraordinare în viitor.

COFFERINO HUB este membru al proiectului internațional Suspended Coffees (https://suspendedcoffees.com/)
My image
Ateliere Calendar Blog Politica de confidențialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro