First slide
1. Pentru că mânuțele copilașilor stau mai mult pe jos, în zona cafenelei destinată părinților cu copii accesul adulților se face cu cipici de protecție puși la dispoziție la intrare. Copiii vor intra descălțați (ideal cu șosete antiderapante). Ne dorim un spațiu cât mai curat și sigur pentru cei mici.
First slide
First slide
2. Accesul cu căruciorul este posibil doar dacă bebe doarme. Dorim să limităm accesul lor în interior pentru a păstra spațiu curat (copiii pun foarte mult mânuțele pe jos). Punem la dispoziție salteluțe, balansoare, scaune pentru cei mici.
3. Schimbarea scutecului se face doar în spațiile special amenajate. Scutecele se vor arunca doar in coșurile destinate lor.
First slide
First slide
4. Dacă ai simptome de boală, te rugăm să amâni vizita. Te așteptăm la noi sănătos să te poți bucura la maximum de timpul petrecut la noi.
5. Te rugăm să închizi porțile de siguranță! Scările pot fi un pericol pentru copilași. Atrage atenția și copiilor mari asupra acestui aspect.
First slide
First slide
6. Ne jucăm responsabil și încurajăm colaborarea! Copilașilor le e greu să împartă, așa că vă rugăm să le facilitați o interacțiune cât mai plăcută prin pomovarea jocului de echipă, schimbului de jucării, timpilor de așteptare până când jucăria devine disponibilă etc.
7. Descurajăm comportamentul agresiv. Toți avem zile mai grele și le înțelegem, însă vă rugăm să păstrați o atmosferă pozitivă. Copiii pot sta la locul de joacă atâta timp cât aceștia nu deranjează alți copii.
First slide
First slide
8. Spațiu a fost creat cu multă dragoste și atenție și este pus la dispoziția ta pentru a te simți bine. Te rugăm să ai grijă de el și să folosești totul responsabil. Orice stricăciune considerabilă poate atrage limitarea accesului și chiar imputarea costului.
9. Te rugăm să ne sesisezi orice incident sau "accident" al micuțului tau (sau a altui copil dacă este cazul). Ințelegem că se poate întâmpla. Dorim un loc sigur și curat, deci vom acționa în consecință!
First slide
First slide
10. Respectăm timpul de învatare și dezvoltare. Nu deranjați cursurile și atelierele în desfășurare!
11. Iubim animalele de companie! Acestea sunt binevenite în curte și în cafeneaua părinților doar cu lesă și lângă stăpân pentru a nu afecta bunăstarea celorlalți vizitatori. Pentru a păstra spațiul curat pentru copii, animalele nu au acces în zona de cafenea parinte-copil sau la locul de joacă din interior. Dacă un copil este speriat de prezența animalului de companie, vă rugăm să tineți prezența lui cât mai discretă.
First slide
First slide
12. Apreciem și încurajăm feedbackul tău! Dacă sesizezi o neregulă sau ceva nu a fost pe placul tău te rog să ne comunici imediat. Vom face tot posibilul ca timpul petrecut la noi să fie cât mai plăcut.
My image
Calendar Politica de confidentialitate Contact
Copyright ©2020 All rights reserved | Tailored by Ruffle.ro